DružabnoNovice

Stella – Lepe punce ljubijo barabe

Stella predstavlja nov videospot za single Lepe punce ljubijo barabe z aktualnega albuma Takšni smo.

»Preden se zaljubiš, preberi drobni tisk. Preden skočiš v zvezo, spoznaj človeka,« pravi mlada glasbenica ob izidu novega videospota za pesem Lepe punce ljubijo barabe, ki je vsebinsko nadaljevanje prejšnjega singla Zločinec, v katerem se je vroče zaljubila in predala strasti, sedaj pa se sprašuje, kje se je znašla in ali je tukaj zares njen dom. Štajerska umetnica nas je s svojim drugim studijskim album s pomenjljivim naslovom Takšni smo preko sedmih skladb popeljalana potovanje skozi ljubezenske labirinte, pri čemer vsaka skladba predstavlja dragocen del zgodbe.

»Zanimiva je človeška psiha, ki ne zna obupat nad nedelujočo, včasih celo toksično zvezo. Stavit se grem da nisem edina, ki ima za sabo izkušnjo, v kateri so se vsi znaki drli ‘prenehaj’ in kazali na izhod, pa sem kljub temu vztrajala, ker sem verjela da je situacija začasna in rešljiva. Ko ti je nekdo res všeč, želiš verjeti da vama bo uspelo premagati vse ovire in da bo vredno prestati vso trpljenje. A včasih se na koncu izkaže, da ovira ni pred nama, temveč med nama, in da sem edina, ki jo skušam premagati,« dodaja pevka, ki je za pesem Lepe punce ljubijo barabe posnela tudi videospot.

Pesem je rezultat Stellinega sodelovanja z odličnim producentom Timotejem Piršem, bolje poznanega pod umetniškim imenom El Timo. To je že njuno drugo sodelovanje, prejšnje leto sta namreč skupaj že izdala single Ni zavetja, čeprav se je v času izida on nahajal na Portugalskem, Stella pa na Japonskem! Tudi videospot so posneli na treh koncih sveta, vključno s Slovenijo seveda.

Rudi Leskovec
foto: Menart

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button