DružabnoNovice

Stari (Old)

VIDEO: Pripravite se na nepričakovano hitro staranje

Letošnje poletje bo vizionarski filmski ustvarjalec M. Night Shyamalan razkril skrivnostno novo srhljivko o družini, ki se na samotni plaži nepričakovano prične hitro starati. M. Night Shyamalan je srhljivko režiral in produciral, pa tudi napisal scenarij po stripu Sandcastle Pierra Oscarja Lévyja in Frederika Peetersa. Med producenti sta še Ashwin Rajan (Stekleni, Servant) in Marc Bienstock (Stekleni, Razcepljen). V filmu zaigrajo dobitnik zlatega globusa Gael García Bernal, Vicky Krieps, Rufus Sewell, Ken Leung, Nikki Amuka-Bird, Abbey Lee, Aaron Pierre, Alex Wolff, Embeth Davidtz, Eliza Scanlen, Emun Elliott, Kathleen Chalfant in Thomasin McKenzie. Film prihaja na redni spored v kinematografe 29. julija 2021.

O zgodbi

Družina se odpravi na tropske počitnice, kjer odkrijejo samotno plažo. Po nekaj urah sproščanja pa ugotovijo, da so se izjemno hitro postarali – njihova celotna življenja se zmanjšajo v en sam dan.

“Sandcastle je resnično navdihnil moj film Stari. Gre za zelo skrivnosten, znanstveno-fantastični strip, ki je tako lepo ilustriran in s tako človečnostjo. Teme staranja so me spodbudile k razmišljanju o mojih starših in otrocih ter kako hitro vse mine. Od trenutka, ko sem to prebral, sem se spremenil,« je povedal filmski ustvarjalec M. Night Shyamalan.

Rudi Leskovec
foto: Karantanija

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button