DružabnoNovice

Sopranos – Ukradi me nazaj

Videospot Ukradi me nazaj so člani skupine posneli z Rokom Breznikom (Foto Factory), ki je s skupino sodeloval že pri prejšnjih dveh videospotih.

Za razliko od prejšnjih dveh spotov, so tokrat ”ušli” v bolj mirno okolje, zgodbo odnosa dveh parov, ki se tako zanimivo zaplete.

»Barvni videospoti so mi sicer zelo pri srcu, v primerjavi z videospotoma ‘Nimam skrbi in Na smeh mi gre’ bo v tem izdelku prikazane nekaj temačnosti / dramatike. Ko hrepenimo po nečem ali nekom, nas obdaja vse prej kot barva mavrice.« O spotu pove Alenka in še doda: »Ko smo iskali lokacije, kjer bi posnela svoje solistične dele pesmi, smo zaradi vseh ukrepov naleteli na precej zavrnitev iz strani lokacij, zato je moral režiser Rok Breznik toliko bolj (napeti možgane in) vklopiti kreativne misli. Poleg glavnega kadra, ki je bil posnet v prečudovitem ambientu Frančiškanskega samostana v Novem mestu, so zgodbo videospota zaokrožili štirje igralci, katerim se najlepše zahvaljujemo za sodelovanje in več kot prepričljiv nastop.
»Že sama pesem in zgodba sta prečudoviti, drugačni od naših prejšnjih, to, da smo v videospot vključili še igralce, okrog katerih se odvija zgodba, je pa sploh nekaj novega za nas.«

»Naj se vas tako pesem kot videospot dotakneta, kot sta se vseh nas.« Zaključujejo misel vsi člani skupine Sopranos.

Rudi Leskovec
foto: Menart

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button