DružabnoNovice

Smodnikov Milkshake (Gunpowder Milkshake)

Morilka v genih.

Tri generacije žensk se borijo proti tistim, ki bi jim lahko vzeli vse, v akcijski srhljivki z naslovom Smodnikov milkshake, ki v kina prihaja sredi avgusta. Na režiserski stolček akcijske srhljivke je sedel Navot Papushado, v glavnih vlogah pa zaigrajo Karen Gillan, Lena Headey, Angela Bassett, Chloe Coleman, Carla Gugino, Michelle Yeoh, Paul Giamatti, Freya Allan in drugi. Akcijska srhljivka Smodnikov Milkshake pa na redni spored v kinematografe prihaja 12. avgusta 2021.

O zgodbi
Sam (Karen Gillan) je bila stara komaj 12 let, ko jo je bila njena mama Scarlet (Lena Headey), elitna morilka, prisiljena zapustiti. Sam so vzgajali v Firmi, neusmiljeni hudodelski združbi, za katero je delala njena mati. Petnajst let kasneje gre Sam po materinih stopinjah in postane neustrašna morilka. S svojimi “talenti” se znebi najnevarnejšega nereda v Firmi. Je učinkovita in zvesta.

Ko pa se izjalovi zelo tvegani posel, se mora Sam odločiti, ali še naprej delati za Firmo ali zaščiti življenje nedolžne osemletne deklice Emily (Chloe Colemaan). S tarčo na hrbtu ima Sam samo eno možnost za preživetje – združiti se z materjo in njenimi smrtonosnimi sodelavkami, knjižničarkami (Angela Bassett, Michelle Yeoh in Carla Gugino). Te tri generacije žensk morajo zdaj zaupati druga drugi, se postaviti proti Firmi in njeni vojski pripadnikov ter nadvladati tiste, ki bi jim lahko vzeli vse.

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button