DružabnoNovice

Slovenkam predstavljena neboleča depilacija

V središču Ljubljane je bil predstavljen vrhunski Lycon vosek za depilacijo, ki prihaja iz dežele tam spodaj.

Zastopnica Lycona za Slovenijo in Hrvaško, Nina Jordan je poskrbela, da je vosek obnorel ženske od Alp in vse do Jadrana. Metoda odstranjevanja dlak Lycon je edinstvena zaradi same sestave voska in principa delovanja, ki se razlikuje od običajnega načina odstranjevanja dlak ter poskrbi, da bo slednje opravljeno brez bolečin.

Lycon voski so narejeni iz najboljših naravnih smol in čebeljih voskov, z dodanimi čutnimi aroma-terapevtskimi sestavinami. Kot mnoge kozmetičarke se je tudi Nina srečevala z izzivi depilacije, ki so vključevali pigmentacijo, posneto kožo, nepopolno odstranjevanje dlak, bolečino in še več. Iskala je nekaj drugačnega, kar bi olajšalo te reakcije pri svojih strankah.

Sedaj Lycon vosek uporablja okoli 130 salonov v Skloveniji in približno 200 na Hrvaškem. Če se odpravljate na dopust k našim hrvaškim sosedom ali v naši deželi iščete Lycon specialista, ga najdete na strani www.Lycon.si. Novost tega leta so tudi Master saloni. To so saloni, ki osvajajo vrh strogih pogojev in od njih lahko pričakujete le najboljšo ter visoko raven izvedbe.

No, v našem uredništvu smo se še najbolj prepričali o higieni. Vsaka uporabnica depilacije, bi se morala zavedati, da ji za vsak poteg na intimnih predelih pripada sveža palčka/spatula. Pri Lyconu zagotavljajo, da vsaka kozmetičarka sprva kožo dezenficira s posebnim čistilom, namaže z oljem, kateri kožo zaščiti, zmanjša bolečino, saj se vosek oprime samo dlake in ne kože. Rezultat tega je manj reakcije, oziroma ni folikulitisa – vnetja dlačnih mešičkov in pa seveda preprečevanje prenosa spolno prenosljivih bolezni.

Boštjan Horvat
foto: Lycon

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button