DružabnoNovice

Sharkastique Goldies Special powered by Kurzschluss

Ob delu od doma in šolanju na daljavo, smo v lanskem letu zaradi posledic koronavirusa spoznali, da tudi virtualna druženja ob dobri glasbi lahko delno potešijo naše žurerske občutke.

Pravo glasbeno poslastico tokrat pripravljajo prekaljeni mojstri Shark, Jaka in Sylvain, ki 22. januarja ob 18. uri vabijo na 6-urno zimsko specialko s house klasikami v živo. S produkcijsko ekipo bodo poskrbeli, da se boste lahko na petkov večer virtualno preselili na pravo prizorišče, ki bo prava paša za oči in ušesa. Kot največji organizator elektronskih dogodkov v Sloveniji, je glasbeni podvig podprl tudi Kurzschluss. Dogodek Sharkastique Goldies Special bo v živo prenašalo preko 10 kamer, ogled pa bo možen na kanalu Vimeo, slediti mu bo mogoče tudi na Facebooku, Twitchu in YouTubeu. 100 najbolj gorečih žurerjev bo lahko svoje plesne trike prikazalo na virtualnem plesišču, ki bo viden na LED ekranih.

Poleg širjenja pozitivnih vibracij, želijo Shark, Jaka in Sylvain, ki bodo v naslednjem letu pod skupnim imenom Sharkastique Tunes obeležili 20. obletnico delovanja, na ta način opozarjati na problem industrije dogodkov. Ta je bila zaradi varnostnih ukrepov ob zajezitvi koronavirusa ukinjena prva in bo ob sproščanju omejitev med zadnjimi zagnala svoje motorje, zaradi česar je več tisoč ljudi ostalo brez možnosti dela in prihodka.

Spletni dogodek, namenjen vsem, ki pogrešate druženja na fizičnih plesiščih, bo za obiskovalce brezplačen, sodelujoče pri projektu pa boste lahko podprli s prostovoljnimi prispevki preko povezave GoGetFunding. A pozor, to ne bo še en set iz domače garaže, temveč prava poslastica za ušesa in oči. S podporo vodilnih domačih tehničnih in kreativnih ekip na področju produkcije vrhunskih dogodkov, bo ekipa Sharkastique pripravila pravi teater zvoka, luči in vizualov, ki ga bodo nadgradili s 1.500 m2 velikim prizoriščem, opremljenim s preko 300 lučmi, laser šovom, LED zasloni, video animacijami in programiranim premikanjem konstrukcije.

Rudi Leskovec
foto: Sharkastique

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button