DružabnoNovice

Sendi – Zbudi se

Po večletnem muziciranju z jazz glasbeniki, se je Sandra Klemm – Sendi odločila ponovno obuditi svojo strast do elektronske plesne glasbe.

Zapeljivi pogledi, drzen stil oblačenja, energični nastopi in živahni plesni ritmi. Vse to in še več bi lahko pripisali Sendi, ki je v zlatih 90-ih letih spadala med naše največje pop zvezdnice in uživala status slovenske seks bombe. Vrhunec popularnosti je vsekakor dosegla leta 1995, ko nas je preprosto osvojila z albumom Nemirna kri, med njene večje uspešnice pa lahko štejemo tudi Spelji se in Ne joči se.

Sendi je izvajalka s kilometrino. Do leta 2000 je bila prisotna na vseh večjih prireditvah po Sloveniji, stalna gostja tako diskotek kot radijskih in TV posta. Zaradi študija jazz petja, se je kasneje umaknila s pop scene in se posvetila diplomi, družini in poučevanju vokalne pevske tehnike. A napočil je čas za njeno vrnitev!

»Po zadnjih dvajsetih letih muziciranja z jazz glasbeniki je bila to zame pozitivna in zabavna izkušnja. Ponovno sem po dolgem času stopila v stik s Sendi, ki je tudi del mene.«

Z novo ekipo je ustvarila skladbo Zbudi se, s katero želi ljudi opogumiti, da stopijo iz cone udobja in ponovno začnejo verjeti v lepšo prihodnost.

»Navdih za pesem sem črpala iz lastnih izkušnje. V zadnjih dveh letih so se mi v življenju dogajale res velike spremembe, ki so sicer bile po svoje naporne, a so hkrati prinesle lepe rezultate. Upam, da bo tako pesem Zbudi se služila kot budnica čim več ljudem in jim pomagala narediti potrebne spremembe v življenju.«

Rudi Leskovec
foto: Menart

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button