DružabnoNovice

Sendi – Z drugimi očmi

»Je osebnoizpovedna, a kljub resnemu sporočilu ni prežeta z pesimizmom.«

Sendi po lanskoletni uspešni vrnitvi na pop glasbeno sceno predstavlja novo udarno skladbo Z drugimi očmi, v kateri se stil 80-ih poveže z moderno pop produkcijo. Skladbi prilaga videospot, pri katerem pa je tokrat med drugim sodelovala s priznano umetnico EVILEVE, ki ji zaupajo tudi Guns N Roses.

Nekoč kraljica slovenskih diskotek, danes priznana jazzistka, učiteljica petja in podpornica trajnostne mode. Sandra Klemm – Sendi je lansko leto svoje poslušalce razveselila z novico o vrnitvi na slovensko glasbeno sceno in izdala dve novi skladbi, s katerima je potrdila, da ostaja zvesta svojemu zvoku ter elektronski plesni glasbi.

Po Zbudi se in Nič ne ustavi me tokrat predstavlja že tretji glasbeni izdelek Z drugimi očmi, katero je ponovno ustvarila v sodelovanju z ustaljeno ekipo – Kevinom Koradinom in Cliffordom Goilom. Skladba je v njenem prepoznavnem glasbenem slogu, zaznamo pa tudi pridih osemdesetih let, združen z moderno pop produkcijo.

»Pesem govori o odnosu med partnerjema, ko ljubezen mine in se vsak na svoj način znova sestavlja. Je osebnoizpovedna, a kljub resnemu sporočilu ni prežeta z pesimizmom ampak se sprašuje, kako se dve osebi, ki sta se močno ljubili, brez besed in z veliko bolečine razideta. Takrat se jima pogled na svet spremeni, da najdeta v sebi moč in gresta v življenju naprej« razloži Sendi.

Rudi Leskovec
foto: Menart

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button