DogodkiDružabno

Sejem ambient in dom plus odprl svoja vrata!

Za vse, ki potrebujete informacije za granjo, obnovno ali osvežitev vašega bivališča.

Gospodarsko razstavišče te dni gosti sejem Ambient in dom plus, ki poteka od danes pa vse do nedelje, 12. novembra. Na njem se bo predstavilo preko 160 podjetij iz 18 držav.

Obiskovalci sejma lahko pričakujejo raznoliko ponudbo notranje opreme, med drugim notranjega pohištva, zunanjega vrtnega pohištva, dekorativnih svetil in ponudbo s področja graditeljstva. V ospredju letošnjega sejma so opremljanje, gradnja doma in oblikovalske rešitve ter še kako pomembne učinkovite energetske rešitve.

Sejem je z nagovorom otvoril minister za gospodarstvo, turizem in šport, Matjaž Han. V sklopu slovesnosti so bile podeljene tudi nagrade in priznanja za oblikovalske presežke letošnjega sejma.

BREZPLAČNA SVETOVANJA

  • TOP ARHITEKT: Na voljo so brezplačna arhitekturna svetovanja v sklopu projekta Top arhitekt. Ob predhodni prijavi na spletni strani na 30-minutni termin, svetovalci vse dni sejma predlagajo ideje za prenovo doma. Več o letošnjih arhitektih si lahko preberete TUKAJ.
  • Brezplačni 3D izris kopalnice v MERKURjevem kotičku.
  • Vse dni sejma so na voljo brezplačna svetovanja neodvisnih strokovnjakov Gradbenega inštituta ZRMK in Mreže EN SVET – Eko sklada.

Obiskovalci si boste na sejmu lahko ogledali tudi nekaj razstav. Ena takšnih je Čar lesa, ki je organizirana z namenom promocije lesa in lesnih izdelkov Društva za zaščito lesa Slovenije in Svet za les. Z njo želijo promovirati in spodbujati predelavo ter rabo lesa. Namen razstav je ozaveščanje potrošnikov o trajnostnem pomenu lesnopredelovalne industrije in uporabe lesnih izdelkov.

Še nekaj koristih informacij, v primeru da se boste sejma udeležili:

ODPIRALNI ČAS in VSTOPNINA

  • sreda, 8. november – sobota, 11. november 2023: 10.00 – 19.00
  • nedelja, 12. november 2023: 10.00 – 18.00

Redna vstopnica znaša 9 €, v spletni predprodaji 7 €.

Vstopnica, kupljena v spletni prodaji, vključuje prevoz z LPP mestnim avtobusom do Gospodarskega razstavišča in nazaj na dan obiska sejma.

Rocco
foto: caranduser.com

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button