DružabnoNovice

Še 10 dni brez mame (10 jours encore sans maman)

Konec avgusta na velika platana prihaja komedija z že znano francosko družino, ki jih spremlja kaos, ko je mama odsotna. V nadaljevanju njihovih dogodivščin v komediji Še 10 dni brez mame bo družina odšla na družinske počitnice, a spet brez mame in znova se obeta kaos, tokrat sredi belih strmin!

Tako kot prvi del je nadaljevanje komedije zmešnjav režiral Ludovic Bernard (pomočnik režiserjev filmov Ugrabljena 3, Ugrabljena 2, Lucy, 3 dni za uboj …), scenarij pa napisal Mathieu Oullion. V glavnih vlogah znova zaigrata igralca Franck Dubosc in Aure Atika. Film prihaja na redni spored v kinematografe 31. avgusta 2023.

O zgodbi

Pred tremi leti smo spoznali francosko družino Mercier – ko je mati Isabelle šla za deset dni na dopust, oče Antoine pa prevzel skrb za štiri mladoletne otroke in gospodinjstvo, kar se je seveda sprevrglo v čisti kaos. Zdaj se njihove prigode nadaljujejo, ko se družina odpravlja na počitnice na smučanje. Za očeta so prihajajoče počitnice pravi božji dar, saj si bo končno lahko odpočil in užival v luksuznem resortu. A, ko se družina odpravlja na pot, mati Isabelle pokličejo nazaj v službo in oče je znova prepuščen samemu sebi in štirim nagajivim otrokom, ki na strminah postanejo divji. Družinske počitnice se spremenijo v popoln kaos …

Rudi Leskovec
foto: Karantanija

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button