DružabnoNovice

San di Ego – Večno zaljubljeni

S skladbo in koncertnim videospotom praznujejo osem let ustvarjanja

San di Ego v teh dneh praznujejo obletnico skupnega ustvarjanja, v vseh teh letih se je zgodilo marsikaj – imeli so veliko število koncertov po vsej Sloveniji, izšli so trije studijski albumi, sodelovali so z legendarno Samantho Fox, na družbenih omrežjih pa imajo vedno več rock n’ rolla lačnih oboževalcev.

San Di Ego so sicer aprila lanskega leta objavili album Zdaj je čas na katerem je 11 skladb, ki nam sporočajo 11 različnih zgodb. Najprej je na začetku marca izšel singel in videospot Zdaj je čas, v katerem se rokerji sprašujejo zakaj je na tem svetu prav vse obrnjeno na glavo. Sledila sta singla in videospota: Včasih jočem, ko sem sam ter ljubezenska balada, Ti.

V zadnjem času so sicer doživeli tudi nekaj sprememb – basist Martin Rozman se je namreč odločil, da bo prekinil s sodelovanjem. Martina, ki je v zasedbi deloval od samega začetka, je nasledil Mitja Kobal, ki ga poznamo tudi po ustvarjanju v skupini Mary Rose. Martin je z zasedbo posnel tri studijske albume, zadnji Zdaj je čas je izšel letos. Oboževalci se bodo razveselili novice, da so nove skladbe že na poti! Spomladi se bodo zaprli v studio in ustvarjali za prihajajoče nove čase, pravijo da tudi v novih časih rock n’ rolla ne bomo stradali.

 

Boštjan Praprotnik
foto: caranduser.com

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button