DružabnoNovice

Samantha Maya – Yin&Yang

Samantha Maya predstavlja novo skladbo Yin&Yang.

Samantha Maya po uspešnem januarskem duetu Le spomin in rokerskem Adrenalinu na radijske postaje pošilja novo skladbo Yin&Yang, katere besedilo je pisala skozi celo leto. Pri ustvarjanju je ponovno sodelovala s svojo stalno ekipo – Kevinom Koradinom in Cliffordom Goilom, ki sta poskrbela za glasbo.

Gre za mešanico filozofskega koncepta in tradicionalne romantike, preko katere opeva lepoto medsebojnega dopolnjevanja. »Večina jih verjame, da simbol Yin in Yang predstavlja neko razdvajanje … torej tistega kar ni “črno” od tistega kar ni “belo”. A simbol v bistvu predstavlja nenehno dopolnjevanje. Dobrih stvari ne bi mogli prepoznati brez izkušnje slabih ter obratno,« razloži mlada umetnica, prav tako študentka filozofije, pedagogike in andragogike na Filozofski fakulteti.

Kot nam je zaupala, je glavna misel pesmi Yin&Yang, da bi vse v naših življenjih dobro teklo, dokler bi bilo v popolnem razmerju teh obeh polov. »Največja napaka je, ko skušamo skrivati dele sebe pred svetom, saj si tem ne dovolimo čutiti vsega kar čutimo, niti si ne dovolimo biti to kar zares smo. Tako v njej prepevam, naj Yang pusti, da sem mu Yin, hkrati pa naj se Yang prepusti mojemu Yin-u. Po mojem mnenju se torej nasprotja ne privlačijo, ampak dopolnjujejo. In ta nasprotja ne obstajajo samo zunaj nas, temveč tudi znotraj« še doda.

Rudi Leskovec
foto: Menart

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button