DružabnoNovice

Samantha Maya – Kar si želiš

Povej mi, kdo si, ko res nihče ne gleda.

Samantha Maya po zadnji uspešnici Sanjava, ki je med drugim pristala med največkrat predvajanimi slovenskimi skladbami, v jesen vstopa z novo energijo. Kar si želiš je tudi tokrat delo že utečene glasbene ekipe, njeno besedilo pa, kot smo pri Samanthi Mayi že vajeni, nosi več, kot se morda zdi na prvi pogled.

Čeprav na videz Samanthino novo pesem Kar si želiš vodi precej ljubezenska tematika, sama pravi, da izhaja iz očiščenja najglobljih dvomov in zadržkov, ki jih je opazila tako pri sebi kot pri ostalih. »Kakršenkoli odnos, prijateljski ali ljubezenski, nikoli ne bi smel biti pretirano prilagajanje na drugo osebo, se pa zelo hitro zgodi« še doda mlada glasbenica, ki je tudi sicer znana po besedilih, ki nam dajo misliti. Kvaliteta, ki je v novodobni glasbi vsekakor premalokrat videna.

Tajna akcija sredi Portoroža

Tudi tokrat je skladbi priložen videospot, morda tokrat bolje rečeno pravi mini akcijski film. Posnet v portoroškem Lifeclass hotelu prikazuje njen odnos s partnerjem, katerega je tokrat uspešno odigral Mitja Novak, priznan producent in DJ pod umetniškim imenom Minless.

Ker je Samantha velika ljubiteljica fantazijsko-akcijskih filmov, se svojih projektov tudi na tak način rada loteva. Skozi kratko video poslastico, ki je delo Matica Gabriela, tako spremljamo odnos, v katerem se mora ljubezen dokazovati s tem, da se nekdo v zvezi postavlja v nevaren položaj in s tem krije ljubljenega.

»Pri nastanku videospotov vedno aktivno sodelujem, saj točno vem, kakšno zgodbo želim predstaviti. Vedno si lahko namreč že ob pisanju besedila vizualiziram fizično dogajanje in manifestiranje zgodbe skozi video. Res sem vesela, da imam ob sebi ekipo, ki mi to tudi omogoča. To je že moj šesti projekt z odličnim Maticem Gabrielom in vem, da nikakor zadnji.«

Rudi Leskovec
foto: Menart

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button