DružabnoNovice

Razrešena je večna misterija …

... kaj vse se skriva v ženski torbici!

Vemo, da se v ženskih torbicah skriva cel mali svet nepogrešljivih izdelkov, brez katerih nikakor ne morejo.
Tokrat so moči združile številne lepotne in zdravju prijazne blagovne znamke z namenom, da nam razkrijejo, kaj je tisto, kar mora moderna ženska imeti vedno pri roki. Lepotne blagovne znamke Milani Cosmetics, Real Techniques in Tangle Teezer, vrhunska znamka za ustno higieno Curaprox, tehnološki Xiaomi ter priznana oblikovalka modnih torbic Teja Jeglič, ki ustvarja pod znamko TejaJeglichDesign, so se združili v eni sami zgodbi – z namenom, da predstavijo ekskluzivno toaletno torbico, ki bo navdušila ljubiteljice lepote.

Firbec je bil premočen, zato smo z veliko mero radovednosti pokukali v čudežni svet toaletne torbice, ki jo je ustvarila Teja Jeglič in preverili, kaj se vse se skriva v njej.

Izdelki, ki jih imajo ženske ob sebi

Milani Cosmetics je predstavil ličila, od vlažilnih šmink Colour Fetish do izjemno priljubljenih Fruit Fetish Lip Oil, ki so virilno zaokrožile po socialnih omrežjih, do Highly Rated maksare, ki ima posebno japonsko metodo, ki lahko ovije vsako trepalnico posebej, kar pomeni, da maskaro lahko ostanite samo z toplo vodo. Za še dodaten poudarek zapeljivih oči pa se v toaletni torbici TejaJeglichDesign skriva tudi paleta senčil Most Wanted s šestimi popolno pigmentiranimi odtenki.

Real Techniques je dodal Miracle 2-in-1 Powder Puff – obojestransko večnamensko blazinico, zasnovano za delo s pudrom, tekočimi podlagami in kremami za mehko, brezhibno podlago, kot nalašč za popravke skozi ves dan. Vse tiste dame, ki pa si želijo svoj videz oči poudariti kot prave profesionalke, pa so tu Real Techniques Eye Shade + Blend Brush Set. Tangle Teezer je presenetil s potovalno krtačo The Wet Detangler mini, ki res ne ‘cuka’ in trga las prav zaradi edinstvenih in fleksibilnih ščetin. Krtača je namenjena velikim in malim damam.

Za dobro ustno zdravje na vsakem koraku pa vas bo v čudežni torbici spremljal idealen sopotnik, ki meri le 9,5 x 6 cm in vsebuje vse, kar potrebujete za popolno ustno nego, ko niste doma. Majhna, mehka, gosta in zložljiva zobna ščetka Curaprox CS 5460 ultra soft? Spakirana.

Pod ‘la borso dei miracoli’, čudežno toaletno torbico, se je podpisala Teja Jeglič, ki ustvarja pod blagovno znamko TejaJeglichDesign. Priznana modna oblikovalka s širokim portfeljem uspešnih projektov, je s svojo ustvarjalnostjo in estetskim občutkom oblikovala torbico, ki združuje eleganco, funkcionalnost in stil. Torbica je rezultat strastne predanosti do oblikovanja in ljubezni do lepote, kar se odraža v vsakem detajlu.

Ta kozmetična torbica je nekoliko večja od povprečja, vendar hkrati ni prevelika. Razlikuje se od običajnih kozmetičnih torbic, saj ponuja obilico prostora s številnimi predalčki in razdelilnimi mesti za vse vrste kozmetičnih izdelkov – od manjših predalčkov do večjih z zadrgo. In kot pika na i, da je preprosto čudovita! Teja pravi, da bodo dame v tej kozmetični torbici bomo lahko shranile vse osnovne stvari, ki jih potrebujejo – od ličil do zobne ščetke in manjših krtač za lase.

Rudi Leskovec
foto: LDM

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button