DružabnoNovice

Psihomodo pop – Dižeš me

Lirična skladba z lebdečim karakterjem

Kar dolga štiri leta je minilo, odkar so odlični Psihomodo pop izdali album »Digitalno nebo.« Dočakali smo – priljubljeni rock bend ima končno nov singel!

»Dižeš me je kratko in sladko ljubezensko posvetilo tisti res posebni osebi, ob kateri ti je vse lažje in lepo. Lirična skladba z lebdečim karakterjem v tipičnem Psihomodo pop stilu,« pravi Davor Gobac, avtor glasbe in besedila ter odličen rockerski frontman. Z novo pesmijo večni mladeniči najavljajo tudi izid novega studijskega albuma, Vjerujem u čuda, ki bo izšel v letu 2024, v letu zmaja po tradicionalnem kitajskem horoskopu.

Nov singel je podčrtan s tipičnim Psihomodo pop podpisom. Dižeš me je namreč rockerska glasbena poslastica, ki namiguje na ritmično in energično vožnjo v ljubezenskem odnosu. Temperamentni uvod v pesem s prepoznavno ritem mašino, ter glasbeni podpis priljubljenih Psihićev, nam prinaša pravi rock n’ roll s karakterjem. Nova pesem spet dokazuje, da je Psihomodo pop preprosto ime, ki nikoli ne razočara. Njihova avtentičnost, energija ter domišljija že več let uspešno vzgajajo in spajajo generacije ljubiteljev dobre glasbe.

Rudi Leskovec
foto: Psihomodo pop

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button