DružabnoNovice

Paul Grem – Tam nekje

Paul Grem so svojo skupno pot začeli v domačem Kopru pred petimi leti. Prijatelji in glasbeni ‘sodelavci’ pri različnih glasbenih projektih so združili moči in se povezali v novo zasedbo, ki je nase opozorila že s prvo skladbo Nočem plesat sam, kateri so sledile Pot, Iskren pogled, Luč preteklosti, Slika, Omama in sočasno s prvencem Luč preteklosti, ki je izšel konec leta 2022, še Hladen dan.

Paul Grem so postopoma naslavljali in navduševali vse širše občinstvo, pritegnejo pa predvsem s svojim unikatnim, po ameriškem jugu dišečem spoju countryja, bluesa in rocka in izvrstnem vokalu njihovega frontmana Dušana Sagadina – Duca. Izkušnje, ki jih imajo Duco, brata Mitja in Marko Stropnik, Andrej Rot in Patrik Grbac, ki sestavljajo Paul Grem, pa so bile neprecenljive in potrebne za kvalitetno in drugačno live izvedbo skladb za sedaj enega in edinega albuma Luč preteklosti.

Paul Grem danes predstavljajo še zadnji singel s prvenca, skladbo Tam nekje, o kateri ne bodo dolgovezili; gre za osebnoizpovedni izliv čustev in misli, ki se porajajo ob izgubi drage osebe. Pri skladbi se jim je na Hammond orglah pridružil Mitja Bobič. Paul Grem s skladbo Tam nekje tako zaključujejo obdobje prvenca in gledajo v prihodnost, saj že nastajajo nove skladbe. Prvo med njimi bodo zelo kmalu posneli s producentom Dejanom Radičevičem.

Rudi Leskovec
foto: Paul Grem

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button