DružabnoNovice

Nočno kopanje (Night Swim)

Prihodnje leto januarja prihaja na velika platna nadnaravna grozljivka z naslovom Nočno kopanje, s katero se produkcijski hiši grozljivke M3GAN Atomic Monster in Blumhouse potopita v globino groze.

Film Nočno kopanje je režiral in napisal scenarij Bryce McGuire (scenarist prihajajočega filma Baghead), producenta pa sta James Wan, filmski ustvarjalec franšiz Žaga, Insidious in Priklicano zlo, ter Jason Blum, producent filmov Noč čarovnic, Črni telefon in Nevidni človek. Izvršna producenta filma sta Michael Clear in Judson Scott za Atomic Monster in Ryan Turek za Blumhouse. V glavnih vlogah zaigrajo Wyatt Russell, Kerry Condon, Amélie Hoeferle, Gavin Warren. Nadnaravna grozljivka Nočno kopanje prihaja na redni spored v kinematografe 4. januarja 2024.

O zgodbi

Prepovedan tek. Prepovedano potapljanje. Reševalca iz vode ni v službi. Prepovedano kopanje, ko se zmrači. Nadnaravna grozljivka temelji na kratkem filmu Roda Blackhursta in Brycea McGuirea iz leta 2014, v katerem zaigra Wyatt Russell (The Falcon and the Winter Soldier) kot Ray Waller, nekdanji igralec bejzbola prve lige, ki se zaradi degenerativne bolezni predčasno upokoji in se preseli v nov dom z zaskrbljeno ženo Eve (nominiranka za oskarja Kerry Condon, The Banshees of Inisherin), najstniško hčerko Izzy (Amélie Hoeferle, The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes) in mlajšim sinom Elliotom (Gavin Warren, Bojte se živih mrtvecev).

Ray potiho upa, da se bo kljub vsemu vrnil v profesionalno ligo, zato prepriča Eve, da bo bazen na dvorišču novega doma zabaval otroke in njemu nudil fizioterapijo. Toda temna skrivnost iz preteklosti bo sprostila zlonamerno silo, ki bo družino potegnila v globino neizogibnega terorja.

Rudi Leskovec
foto: Karantanija

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button