DružabnoNovice

Neža Pančur – Honolulu

Kdo bi se branil ležanja na havajski plaži z osvežilno pijačo v rokah? Verjetno se strinjamo, da je ideja popolna, sploh glede na trenutne razmere. Enako meni tudi Neža Pančur, ki premierno predstavlja svoj najnovejši poletni singel Honolulu.

“Želela sem imeti skladbo, ki bo vsak žur popeljala na morje, tople kraje, tam kjer nimamo skrbi in kjer se lepše živi (smeh) in nastal je Honolulu … meni se že pleše” nam je zaupala Neža. In plesalo se bo zagotovo tudi vam. Nova skladba, ki sta jo napisala skupaj s producentom in možem Damjanom Pančurjem, je tokrat v latino reggaeton ritmih, v njem pa lahko poleg živih inštrumentov (ukulele, slide kitara itd.) slišimo tudi akustične bobne, s katerimi je skladbo obogatil Enos Kugler. A Enos ni bil edini gost projekta, saj je Neža k sodelovanju povabila tudi svojo učenko solo petja, mlado in odlično Elo Kurtovič, ki je tokrat posnela spremljevalne vokale.

Režijo videospota Honolulu je tudi tokrat prevzel Luka Blatnik, ki je z mlado umetnico že sodeloval pri skladbi Olivia. »Z Luko sva se res odlično ujela in mu 100% zaupam. Hvaležna sem, da lahko ustvarjam s srčnimi in nadarjenimi ljudmi«.

A Neža tokrat na Honolulu ni v mislih odšla sama. S sabo je namreč kot osebnega mešalca koktajlov vzela tudi vsem dobro poznanega tekmovalca 6. sezone MasterChef Slovenija – Žana Milosavljevića.

»Za glavnega igralca sem si predstavljala nekoga, ki zna vihteti kuhinjski nož in bo pravi za rezanje sadja ter pripravo koktajlov« nam je izbor soigralca v smehu obrazložila simpatična Neža ter dodala, da se vsekakor vidi, da je ta kamer še kako vajen.

Videospot Honolulu so tokrat posneli na dveh lokacijah – v ljubljani in na sanjski peščeni plaži Lignano v Italiji. »Ja, res ni Honolulu, ampak, če dobro poslušate pesem, pojem o tem, da bi ŠLA na tiste rajske havajske plaže, ne da sem že tam (smeh)« še doda.

Rudi Leskovec
foto: Menart

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button