DružabnoNovice

Natalija Verboten – Ljubim

Priljubljena glasbenica Natalija Verboten v pomlad vstopa z novo skladbo Ljubim, iskreno izpovedjo ljubezni, ki je posneta v samem biseru Slovenije – Piranu.

Pesem, katere besedilo je nastalo pod peresom Karmen Stavec, je posvečena ljubezni in vsem, ki jo v sebi tudi nosijo. Je produkt navdiha in iskrena izpoved ljubljene ženske. »Beseda Ljubim mi pomeni vse, kar je Karmen zapisala v refren besedila,« je povedala Natalija in dodala, da skladbo posveča vsem, ki so ljubili, ljubijo in še bodo ljubili, saj je ljubezen univerzalno čustvo, ki včasih premika tudi meje, ljubezen je gonilna sila sveta, umetnosti.

Sama zamisel in režija videospota je delo vsestranskega umetnika Igorja Jelena Iggyja, ki je navkljub Covid času uspel skladbo oviti v nepozabno filmsko zgodbo. »Moram priznati, da se mi je s sodelovanjem z izjemnim umetnikom Igorjem Jelenom Iggyjem uresničila dolgoletna želja – redno spremljam njegovo delo na različnih področjih, tokrat pa so se najine poti končno srečale,« je sodelovanje komentirala Natalija.
Čeprav je skladbo v studiu Martina Štibernika, avtorja melodije in aranžmaja, posnela že pred dobrima dvema letoma, jo je zaradi situacije izdala šele sedaj.

Rudi Leskovec
foto: Menart

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button