DružabnoNovice

Nasilna noč (Violent Night)

Pazite se! Prihaja Božiček!

Miren in vesel božič? Letos zagotovo ne! V začetku decembra v kina prihaja akcijska komedija z naslovom Nasilna noč, ki spremlja Božička, ko mora rešiti zajete talce. In seveda rešiti božič!

Od produkcijske hiše 87North in producentov filmov Nihče, John Wick, Atomska blondinka, Deadpool 2, Hiter kot strel in Hitri in drzni: Hobbs in Shaw prihaja temačna praznična akcijska komedija, ki sporoča, da je treba vedno staviti na rdečo. V glavnih vlogah zaigrajo David Harbour, dobitnik emmyja John Leguizamo, Cam Gigandet, Alex Hassell, Alexis Louder, Edi Patterson in Beverly D’Angelo. Akcijsko komedijo je režiral norveški režiser Tommy Wirkola (Hansel & Gretel: Witch Hunters, franšiza Dead Snow), producenti so Kelly McCormick, David Leitch in Guy Danella. Izvirni scenarij sta napisala Pat Casey in Josh Miller, pisca akcijske avanture Ježek Sonic. Akcijska komedija Nasilna noč na redni spored v kinematografe prihaja 1. decembra 2022.

O zgodbi:

Ko na božični večer ekipa plačancev vdre na posestvo bogate družine in vse prisotne v hiši zajame za talce, ekipa zlobnežev ni pripravljena na presenečenje – prišel je namreč Božiček (David Harbour – Črna vdova, serija Stranger Things), ki bo moral rešiti dan in … božič.

Rudi Leskovec
foto: Karantanija

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button