DružabnoNovice

Miran Rudan inDesign – Amen

Amen ni le skladba, je manifest, ki nas spodbuja, da se ustavimo, razmislimo in zaživimo bolj polno in pristno življenje.

Neustavljivi Miran Rudan s svojo ekipo inDesign znova navdušuje glasbene sladokusce! Nova skladba z naslovom Amen ni zgolj glasbeno delo, temveč prava miselna poslastica, ki nas spodbuja k razmisleku o resničnih vrednotah življenja. Skupaj s skladbo Rudan prinaša tudi napoved dokumentarnega filma, ki bo razkril intimne podrobnosti njegove 40-letne glasbene kariere.

 

Sredi današnjega sveta, ki je pogosto prenasičen z vsem umetnim, “Amen” odpira oči in srca. Je refleksija našega časa, ki postavlja pod vprašaj, ali še kdo resnično ceni preproste, a dragocene stvari v življenju. Kot pravi »danes lahko že vse dobiš v paketu, tudi ljubezen, a kaj ko tega večina ne zna odpreti, kaj šele prav uporabiti.«

Besedilo, tudi tokrat delo Mirana Rudana, nas tako spodbujajo k razmisleku o pomenu resnične ljubezni, sreče in lepote, ki jih ni mogoče naročiti kot paket na spletu. »Naveličan sem ljubezenskih skladb, čeprav so me vsi navajeni o tej temi največ prepevat. Seveda se bom vrnil tudi k njim, a tokrat sem inspiracijo našel v današnjem času, saj je tu nekaj, kar čutim, da moram povedati. Nisem spremenil stila, le zgodbo, ki je povsem drugačna od tega, kar so moji poslušalci vajeni« razloži Miran in doda, da je tudi sama raba besede Amen tokrat s posebnim Amenom.

Ob izidu skladbe Amen je izšel tudi spremljajoči videospot, ki je tokrat nekoliko drugačen. Gre namreč za napovednik prihajajočega istoimenskega dokumentarnega filma ob Rudanovi 40 letnici kariere, ki si ga bomo lahko ogledali s koncem marca.

Rudi Leskovec
foto: Menart

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button