DružabnoNovice

Matjaž Kumelj – Kdo te objame

Skrivnostna lepotica v objemu Matjaža Kumlja.

Matjaža že dobro poznamo iz slovenskih glasbenih odrov, oddaje Znan obraz ima svoj glas, najbolj obiskanem muzikalu Mamma Mia in glavne vloge v Briljantini ter drugih znanih festivalov. Po daljšem premoru se je odločil, da ponovno da prioriteto glasbi, ki bo, kot pravi za vedno ostala del njegovega življenja. »Mislim, da je bil po treh letih že čas, da spet presentim z nečim novim. Nova skladba z naslovom »Kdo te objame« vsebuje latino ritme vsem znanega reggaetona, ki je popularen ne samo v svetu, ampak tudi pri nas, jaz pa ga preprosto obožujem. Želel sem si narediti pesem, ki bo sproščena, sexy in poletna. Moja asociacija nanjo je poletje, v roki koktejl in uživanje ob bazenu. Točno tak bo tudi moj dopust!«

Pevec ostaja zvest svoji produkcijski ekipi, s katero se je že pred leti ujel in ji najbolj zaupa. »Producent skladbe je mojster latino ritmov Krešimir Tomec, ki je ustvaril večino mojih skladb in pri katerem mi je všeč, da se vedno posveti projektu in nikoli nimam občutka, da mu je kaj odveč. Vedno naredi veliko še več, kot se od njega pričakuje oz. zahteva. Sam pa sem tokrat naredil melodijo in sem zelo ponosen, ko slišim, da nekateri že pojejo delček pesmi«, navdušeno pove Matjaž.

Kljub temu, da je pesem poletna in po ritmih sodeč pozitivna, pa besedilo nosi povsem drugačno, morda nekoliko nepričakovano sporočilo. Besedilo za skladbo je napisal Matjažev dober prijatelj in odličen tekstopisec Rok Lunaček in ko ga je Matjaž prvič prebral, ga je takoj začutil in vzel za svojega. Spomnil ga je na njegovo zgodbo pred leti, ko se je razšel z ljubljeno osebo in je bilo po koncu veze vse kar si je želel, da bi imel z njo še tistih 5 minut, da bi se lahko pogovoril in pobotal ali pa naredil zaključek. »Najhuje je, da ostanejo stvari nedorečene in ne moreš narediti zaključka v glavi,« se spominja svoje zgodbe Matjaž.

Vroč videospot, ki nikogar ne bo pustil ravnodušnega, je nastal pod režijsko taktirko Matica Gabriela. In ravno slednji za Matjaževo soigralko predlagal eksotično lepotico, ki prihaja naravnost iz Dominikanske Republike. Emma Peralta je glavna igralka, ki jo nekateri poznajo že iz lepotnih izborov in manekenskih brvi, Matjaža pa je že na spoznavni kavi takoj prepričala s svojo lepoto in očarljivostjo. Spomnila ga je tudi na obdobje pred desetimi leti, ko se je udeležil svetovnega izbora za mistra Universe v njeni rodni državi. To pa tudi ni bila edina stvar, ki je Matjaža spomnila na tiste čase, ob njem je v videospotu zaigral tudi njegov prijatelj Marko Šobot s katerim sta skupaj prepričala Slovenijo in zmagala na tekmovanju za mistra Slovenije 2012 in ostala v stiku vse do danes.

Rudi Leskovec
foto: Amadej Hercog

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button