DružabnoNovice

Marka Zebra – Če bila bi moja

Mark Zebra predstavlja svojo novo in zelo osebno skladbo Če bila bi moja. Nežno, melanholično melodijo je Mark ustvaril že pred tremi leti, a do danes za njen izid ni in ni bilo primernega trenutka. Po letih zorenja je skladba Če bila bi moja končno zunaj.

Mark Zebra je tudi pri skladbi Če bila bi moja sodeloval s svojo sedaj že ustaljeno ekipo – Rokom Lunačkom, ki je spisal besedilo na Markovo glasbo, ter Krešimirjem Tomcom, ki je poskrbel za končno podobo skladbe. ”Melodijo skladbe sem dolgo nosil s sabo in čakal na tisti pravi trenutek, ko jo bom res začutil. Rok je spisal res lepo besedilo, ki je moji melodiji dalo še pomen, Krešimir pa je vse skupaj postavil v moderen pop kontekst,” o skladbi pravi Mark Zebra. ”Vedel sem, da je skladba dobra, z melodijo, ki gre v uho. Ampak šele ko sem jo zapel z besedilom, sem jo zares začutil in takoj vedel, da je to to,” dodaja mladi pevec. Skladba Če bila bi moja pripoveduje o razhodu, o koncu ljubezni, ki se ni izšla; a fant še vedno razmišlja o dekletu – kje je, kaj dela, ga pogreša? In kaj bi bilo, če se ne bi razšla. Skladba se tako naslanja na dvome, ki skoraj vedno pridejo po koncu zveze.

Mark Zebra je že posnel tudi videospot za skladbo Če bila bi moja. Zgodba spota je žalostna, čeprav sama skladba ni nujno takšna. Skozi video zgodbo se Mark spominja lepih trenutkov, preživetih z ljubljeno osebo, ki jo je odigrala Dragana Savić, srbska modna blogerka. Njuna ljubezen se konča tragično, s prometno nesrečo. V čemer pa Mark vidi predvsem nauk, da nikoli ne veš, kdaj bo z ljubljeno osebo tvoj zadnji trenutek, zato ceni vsakega, ki ti je dan.

Rudi Leskovec
foto: Mark Zebra

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button