DružabnoNovice

Lexus bo tudi letos uradni prevoznik v Benetkah

Lexus tudi letos v vlogi uradnega prevoznika 79. mednarodnega beneškega filmskega festivala potrjuje svojo tesno povezanost s svetom kinematografije in umetnosti.

Prestižna japonska znamka bo tako že šesto leto zapored pokrovitelj enega izmed najstarejših in najbolj priznanih kinematografskih dogodkov. Med filmskimi zvezdami bo na rdeči preprogi zasijal tudi novi luksuzni športni terenec Lexus RX.

Festival, ki bo med 31. avgustom in 10. septembrom 2022 potekal na beneškem otoku Lido, bo služil tudi kot priložnost za italijansko premiero novega športnega terenca RX. Povsem novi športni terenec RX bo v različici RX 500h sploh prvi hibrid znamke Lexus s prisilno polnjenim bencinskim motorjem, opremljen pa bo tudi s sodobnim štirkolesnim pogonom DIRECT4. Poleg tega bosta predstavljena tudi priključni hibrid RX450h+ in samopolnilni hibrid RX 350h.

Povsem novi športni terenec RX bo kot uradni avtomobil festivala služil za prevoz VIP gostov, filmskih zvezdnikov in uradnikov do rdeče preproge. Pridružili se mu bodo tudi drugi modeli iz serije Lexus Electrified, vključno s povsem električnim urbanim športnim terencem UX 300e.

Rudi Leskovec
foto: Lexus

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button