DružabnoMotociklizemNoviceNovice

Lego BMW M 1000 RR: Popolno darilo za ljubitelje motociklov

Najbolj strupen bavarski dvokolesnik je prejel Lego Technic različico.

Lego ponovno navdušuje ljubitelje sestavljanja natančno izpiljenih avtomobilov in motociklov, z razkritjem pomanjšane izvedenke BMW-jevega prvega motocikla z znamenito oznako M. Kot kaže, so si mojstri pri Legu zadali v kocke preobraziti prav vsak popularen avtomobil in dvokolesnik.

Preden bomo pričakali kakšno ponovno posebno sodelovanje s Porschejem ali Bugattijem, nas bo z začetkom naslednjega leta navduševal model dirkalnega motocikla BMW M 1000 R v merilu 1:5. Podrobno izdelan modelček iz programa Lego Technic sestavlja 1.920 komponent, ki na ob končanem zlaganju ustvarijo 27 cm visok, 45 cm dolg in 17 cm širok motocikel.

Njihov največji model dvokolesnika do sedaj se ponaša z delujočim tristopenjskim menjalnikom, pravim vzmetenjem spredaj in zadaj ter digitalnimi merilnik s tremi različnimi prikazi. V kompletu sta vključeni tudi dve različni praktični stojali, sicer pa je celoten modelček, kot se spodobi, odet v značilne BMW M grafike z zlato verigo za piko na i. Prodajo bodo kot rečeno otvorili s prvim januarjem 2022, zanj pa bo potrebno odšteti blizu 200 evrov. Žal bo prihod prepozen, da bi za božič svojega domačega ljubitelja motociklizma razveselili z norim darilom.

Žiga Kolman
foto: Lego

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button