DružabnoNovice

Klon – Optimisti

Celjski rockerji Klon so resda na sceno prišli pred štirimi leti, a njihova skupna pot ni prva glasbena pot, ki so jo prehodili Gregor, Urban, Goran in Luka.

Že pred Klon so delovali v nekaj bandih. In kar jih je gnalo naprej, kar jih žene še danes je njihov odnos do glasbe. Optimizem, želja, volja … in ljubezen do glasbe, ki jo ustvarjajo. S tem v mislih je nastal njihov najnovejši komad Optimisti, prva nova skladba, s katero napovedujejo svoj tretji album, ki ga nameravajo izdati v prihodnjem letu.

Skladba Optimisti je drugačna od siceršnjega glasbenega opusa Klonov. Mirnejša, mogoče tudi bolj optimistična kot marsikatera druga njihova. Čeprav Klon mnogokrat opozarjajo ali s prstom kažejo na nepravilnosti naše družbe in našega obnašanja je Optimisti bolj osebno izpovedne narave, saj so ravno oni ti večni optimisti, o katerih pravzaprav prepevajo. In tudi oni so tisti, ki so vztrajali dovolj dolgo, da so dosegli vsaj del svojih želja, ambicij in ciljev. Skladbo Optimisti so Klon pospremili z videospotom, ki prikazuje njih, ko počno točno tisto, kar jim je najljubše – igrajo.

Rudi Leskovec
foto: Klon

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button