DružabnoNovice

Kevin Koradin – Nekoč

Primorski avtor, glasbenik in producent Kevin Koradin predstavlja svojo novo skladbo z naslovom Nekoč, ki pa med drugim napoveduje tudi njegovo vrnitev v bolj rockerske vode.

Kevina poznamo ne le kot pevca, ampak tudi kot avtorja in producenta neštetih uspešnic, ki jih je napisal za razne slovenske izvajalce. A tokrat predstavljamo njegovo novo avtorsko skladbo ‘Nekoč’, ki pa ima zanj tudi prav poseben pomen. Pesem je napisal tekom drugega lockdowna, ko mu je ustvarjanje (nove glasbe) pomagalo skozi najtezje trenutke in ga gnalo naprej.

»V nekem obdobju sem se zavestno odločil, da ugasnem TV in se posvetim izključno glasbi. Ubesedil sem svoje misli in občutke ter tako ustvaril skladbo ‘Nekoč’, v kateri pa se nostalgija prepleta z introspekcijo, uporništvom in nenazadnje zaupanjem v človeštvo, da bomo uspešno premagali te čase … da nam bo spet lepo.«

Pesem Nekoč napoveduje tudi Kevinovo vrnitev v bolj rockerske vode, pri samem snemanju pa se mu je na bas kitari pridružil tudi prav poseben gost – njegov oče, Ladi Koradin, ki je bil v začetku 70. let skupaj z Danilom Kocjančičem član prve zasedbe skupine Bumerang.

Rudi Leskovec
foto: YT

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button