DružabnoNovice

Kdaj vas bo ustavila „modna policija“?

Evropejci iz devetih držav so imeli priložnost za en dan postati »modna policija« ter opozoriti na sloge, trende in navade, ki smo jih vsaj enkrat v življenju že preizkusili, čeprav si tega ne želimo priznati! Več kot 27.000 obiskovalcev spletne modne platforme Glami je imelo priložnost izraziti svoje pomisleke na vprašanje Za katere navade in trende si želite, da bi izginili iz ženske garderobe?

Zanimalo pa jih je, kateri so najmanj priljubljeni trendi pri obeh spolih! Kakšni so bili torej njihovi odgovori?

Najbolj nepriljubljeni trendi moške in ženske mode

Kaj pa, če ga nosi na milijone ljudi? Kaj pa, če se moškim zdi priročno, enostavno za nošenje in celo trendovsko? Nogavice s sandali kraljujejo na seznamu najbolj nezaželenih modnih navad vseh časov! Tako moški kot ženske si želijo, da jim tega trenda na moških nogah nikoli več ne bi bilo treba videti! Visoke nogavice z mokasini so morda del pravega ‘očkovega videza’, vendar se zdijo zastarele in sila nepriljubljene, saj so bile izbrane kot drugi najmanj moden trend. Morda so videti kul na igrišču za golf, a tukaj se njihova zgodba tudi konča!

Hip hop ima že nekaj let velik vpliv v modni industriji. Mnogi moški se odločijo, da bodo svoje obleke dopolnili z zlatim nakitom, kot so verige ali prstani, torej z dodatki, ki izhajajo iz te kulture. Morda gre za vroč trend, vendar se zdi, da mu ženske niso naklonjene.

Nujna ali samo modna izbira? Ne glede na to, kako velik napredek je industrija kopalk dosegla pri oblikovanju udobnih moških kopalk, se zdi, da je spodnje perilo, ki se nosi pod moškimi kopalkami, eden tistih trendov, ki jih potrošniki radi nosijo, a jih hkrati tudi ne marajo videti! Tako moški kot ženske so ga uvrstili med top 5 najbolj nezaželenih.

Zgornji (ali bolje rečeno spodnji) seznam top 5 se konča s trendom iz 90-ih, za katerega se zdi, da ni tako priljubljen, čeprav ga opazimo pri številnih najstnikih! Pasne torbice so morda enostavna rešitev za moške, saj lahko v njih spravijo telefon, denarnico in ključe, vendar so še vedno med najbolj nepriljubljenimi izbirami moških za moške.

Rudi Leskovec
foto: Glami

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button