DružabnoNovice

Katja Korošec – Ti si ta

Za Žana pripravljena iti na konec sveta

Katja Korošec predstavlja novo skladbo in videospot Ti si ta, v katerem kot ‘Bonnie’ svojemu ‘Clydu’ Žanu Papiču razkrije, kako daleč bi šla za njuno ljubezen. Istočasno izdaja tudi istoimenski album, ki si ga je podarila za svoj 30. rojstni dan.

Simpatično Štajerko Katjo Korošec smo prvič spoznali lani, ko je v času političnih kampanj v svojem prvencu hudomušno prepevala Levo in desno, nimam pojma kam vodi me srce. Tokrat je mlada pevka za prvi april, ko je praznovala 30. rojstni dan, razkrila prihod nove skladbe Ti si ta, a z izidom počakala do danes »da ne bi kdo mislil, da je prvoaprilska šala (smeh)«.

Novo skladbo sta zanjo tudi tokrat ustvarila priznana glasbenika, Rok Lunaček (besedilo) in Nino Ošlak (glasba in aranžma), izbor glasbenega stila pa prepustila Katji. »Ko sem Ninu predlagala ta stil, se je sprva kar malce upiral, a kasneje na mojo srečo popustil. Glasbeno je pesem namreč tipična jaz; to je moj stil in njen izid sem želela povezati z zame pomembnim trenutkom. Mislim da je 30.rojstni dan popoln.”

Kot pravi Katja, je sporočilo jasno – »Ko najdeš pravo osebo, te ni ničesar več strah. Vse je tako preprosto, čarobno in končno si lahko to, kar si. Ni te strah narediti kakšne nore stvari in seveda, za to osebno bi bil pripravljen iti na konec sveta«. Koliko ‘norosti’ je za ljubezen pripravljena storiti, lahko preverite v priloženem videospotu, pod katerega se tokrat podpisuje Niko Karo.

Rudi Leskovec
foto: Menart

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button