(Pop)kulturaDružabno

Karra – Daleč od oči

Eno leto po uspešnici Spet in spet s katero je navdušila in potrdila status odlične avtorice, Karra predstavlja tretji singel.

Daljši glasbeni premor je nehote nastal zaradi študijskih obveznosti, tako je študentka programa Komuniciranje in mediji tik pred zaključkom diplome. »Glasba in pisanje sta me sicer redno spremljala, a sem tudi čakala navdih za ‘pravo pesem’. In sem jo tudi dočakala! Ugotovila sem, da že skoraj rutinsko vse svoje pesmi izdajam v jesenskih mesecih … morda kmalu presenetim v pomladi?«

Daleč od oči je bila napisana med prvim valom karantene in ima po Karrinih besedah več skritih sporočil. »V času pomladnih ukrepov sem kot družabna oseba doživljala velike stiske, ker sem morala biti stran od meni ljubih oseb. Tako je moje sporočilo v tistem času bilo, da sem z vsemi, ki jih imam rada, v srcu vedno z njimi. Ima pa tudi lep, prazničen in romantičen ‘vajb’ zato mi je še posebej pri srcu.«

Ob izidu singla je Karra predstavila tudi videospot, ki zagotovo izstopa od klasičnih videozgodb, saj je ta vertikalen, poleg tega pa je razdeljne na barvne kadre v katerem nastopajo prijatelji, medtem ko je pripovedovalka zgodbe črno-bela.

»Opazila sem, da pri črno-belih fotografijah bolj kot to kako je kdo oblečen in kakšno frizuro ima, razmišljam o tem, kakšna so njegova čuštva in kakšna je. Zato smo se z ekipo Sviglo Production odločili, da so moji kadri črno-beli, ker je v pesmi ogromno čustev. Kadre z nastopajočimi pa smo pustili barvne, saj smo skupaj, pa čeprav daleč,« je o videu povedala mlada ustvarjalka.

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button