DružabnoNovice

Jastrebi – Brisača

Jastrebi predstavljajo svežo poletno skladbo Brisača. Tej prilagajo tudi videospot, v katerem lahko med drugim vidimo tudi tekmovalko oddaje Sanjski moški.

Petčlanksa primorska skupina Jastrebi, ki jo sestavljajo štirje fantje in dekle, po pokoronski izdaji plesne skladbe Naj se pije, tokrat z novo produkcijsko ekipo predstavlja svež glasbeni izdelek Brisača. Projekt, ki poteka že od avgusta lani, je za skupino pomemben korak dalje, saj jih je z njim pod okrilje vzela ekipa Raay production.

»Že lep čas spremljamo izvajalce, ki delajo z Raayem in nad slišanim ter seveda tudi videnim smo preprosto navdušeni. Ni veliko slovenskih producentov, ki bi nizali hit za hitom, kot to počne Raay in biti del tega, mora biti fantastično. V skupini smo se tako odločili, da želimo naslednjo skladbo ustvariti z njim in tako je nastala Brisača.«

Skladbi prilagajo tudi videospot, ki so jo z ekipo aprila posneli v Mošćenički dragi, v v njem pa je glavno vlogo odigrala finalistka Sanjskega moškega, Tjaša Kramarič.

Rudi Leskovec
foto: Menart

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button