DružabnoNovice

Jan Plestenjak – Dobro sede

Jan Plestenjak predstavlja novo udarno skladbo Dobro sede, s katero napoveduje pravo zabavo ob njegovem velikem koncertu v Stožicah.

Čas je za nekaj drznega. Čas je za sprostitev in dobro zabavo … čas za vse, kar Dobro sede. Jan Plestenjak po velikih uspehih, ki jih s svojimi skladbami in albumi niza že skoraj 30 let, predstavlja nov glasbeni izdelek. Dobro sede, katere besedilo in glasbo je napisal Jan sam, je udarna skladba, nabita s pozitivo. Skladba, ki vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne.

»Čutim, da moram v teh čudnih časih dati ljudem pesem za sprostitev, za žur … malo porednosti dobro sede – tudi to je življenje!«

Kaj pa vam dobro sede? Ljubezen? Druženje s prijatelji, dobra hrana, spogledovanje … morda nekaj kilometrom spročujoče vožnje. Vse to in še več Jan zajame v svojem 50. videospotu, ki je tudi tokrat delo utečene ekipe Neo IVisuals. V njem lahko poleg Žana Serčiča in Cotota vidimo tudi znanega vlogerja Komotarja in državnega prvaka v “street workoutu” Sergeja Stijovića, Janu pa na drugi strani družbo dela prav posebna dama po imenu Marta.

Rudi Leskovec
foto: Menart

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button