DružabnoNovice

Isaac Palma – Na zdravje

Isaac Palma se po krajšem glasbenem premoru z novo skladbo vrača na slovensko glasbeno sceno in tako na martinovo vsem Slovencem vzklika Na zdravje!

Isaac Palma, simpatični Argentinec, ki nas je s svojimi nastopi prevzel že na tekmovanju Slovenija ima talent, je tokrat zaplaval v povsem nove in nepričakovane vode. Nekoč poznan po latino ritmih in baladah, danes, kot pravi sam, odpira novo poglavje svoje glasbene kariere.

»To sem si zaželel, tako sem začutil in glasba je zame prav to. Nepredvidljiva, kakor naša čustva!«
Na zdravje, ki jo je mladi pevec premierno izdal na martinovo, vsebuje prav poseben glasbeni inštrument, s katerim se je Isaac spogledoval že lep čas.

»Po petih letih bivanja v Sloveniji, sem nemalokrat slišal harmoniko skozi slovensko glasbo. Vedno bolj me je mikalo, da jo prinesem tudi v svojo pesem!«

Pri ustvarjanju nove skladbe je tokrat sodeloval z svojima dobrima prijateljema – tekstopiscem Rokom Lunačkom in argentinskim glasbenikom Nicolasom Niveyrom, kateremu se je pri aranžiranju pridružil tudi sam.

»Želim si, da bi pesem združevala nas, v tem času nekoliko manj združene ljudi. Prihajam namreč iz okolja in kontinenta, kjer so družina, dobra družba, prijateljstvo in ljubezen vrednote, ki jih uvrščamo na prvo mesto. Rad bi, da si jo tudi drugi prepevajo, ko so v krogu najdražjih; da si vzamejo trenutek in se nasmehnejo življenju« o skladbi razmišlja Isaac.

Rudi Leskovec
foto: Menart

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button