DružabnoNovice

Ina Shai – Touch

Ina Shai se predstavlja z novo, čutno r’n’b skladbo Touch. Skladbo je Ina prvič v tej verziji izvedla na glavnem odru londonske parade ponosa (Pride in London) leta 2019, a je kar tri leta čakala na studijsko različico. Sedaj je končno tu!

Skladba Touch je malce drugačna kot Inine zadnje (What is, Queen) – je bolj čutna, poželjiva, spogledljiva. Tudi tokrat besedilo izhaja iz njenih izkušenj, je pa ‘Touch’ Ina spisala brez zadržkov, saj skladbe sprva ni nameravala izvajati sama. Ko pa jo je na nekaj svojih koncertih in kasneje še na londonski paradi ponosa predstavila občinstvu, so jo odzivi prepričali, da skladbo tudi posname in izda. Trajalo je tri leta, a skladba Touch je sedaj pred vami.

Pesem govori o hrepenenju, o tisti nedosegljivi osebi, ki si jo hkrati želiš a veš, da ni dobra zate. Opeva boj med ‘prav’ in ‘narobe’ in toksično miselno dinamiko, ki se odvija v času boja med srcem, telesom in glavo. In kako to prenesti v video? Ina se je z režiserko Cat Couture in ekipo Amoroso films odločila za preprost videospot, v katerem se je enostavno prepustila glasbi, brez vnaprej pripravljene koreografije ali scenarija. V spotu je veliko igre luči, barv in različnih outfitov.

Rudi Leskovec
foto: Ina Shai

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button