DogodkiDružabno

Igor Mikič bo po novem “srne” lovil s Fiatom 500

Igor Mišica bo sedaj dame osvajal v Fiatu 500. Kdo bo vozil? Mikič ali dekleta?

Vedno zabavnega Mikiča s Fiatom 500 povezuje originalnost, predanost podrobnostim in izstopajoč videz. Junaku popularne scene in legendi mestnih ulic so skupne tudi pozitivnost, brezkompromisna zvestoba samemu sebi in pogum pri razbijanju stereotipov.

Razbijanje stereotipov je tudi osrednja rdeča nit serije zabavnih spletnih videov in bodo poleti objavljeni na Instagram in Facebook profilih Fiat Slovenija. V kratkih zabavnih  videih Igor Mikič na svoj prepoznaven način ugotavlja, zakaj ne držijo preživeti stereotipi, da je Fiat 500 avto samo za ženske, da je premajhen in da je bočno parkiranje težko.

Igor Mikič, znan tudi kot Mišica, v hudomušnih videih prav tako pojasnjuje, zakaj kopija nikoli ni enaka originalu, kar velja tako pri osebnem slogu kot pri originalnih nadomestnih delih. V enem od videov Igor obišče pooblaščen servis vozil Fiat ter brez dlake na jeziku (in kjerkoli drugje na njegovem skrbno negovanem telesu) pokaže, zakaj se splača redno vzdrževati svoje vozilo, tako kot sebe, da vse deluje brezhibno.

Igor Mikič je eden bolj prepoznavnih obrazov v Sloveniji. Zaslovel je s spletnimi videi z nasveti, kako skrbeti za mišice in prehrano. S svojim značilnim osebnim stilom in prepoznavnimi besednimi zvezami (»To pa ja!«) se je preizkusil in izkazal kot fotomodel, igralec, glasbenik, tekmovalec v resničnostnih šovih ter radijski in televizijski voditelj. V vseh vlogah pa ostaja zvest samemu sebi – originalu. V enem izmed videov to pojasni z rimami: »Kopija ni enaka originalu. Mišica to ve, Fiat 500 to zna. To pa ja!«

Rudi Leskovec
foto: Fiat

Povezani članki

3 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button