DružabnoNovice

I.C.E. – Vikend

Nova skladba z albuma Brez napak!

I.C.E., band z markantno Renato Mohorič v ospredju, ki si je svojo pot v glasbeni svet utrl v začetku novega tisočletja, je letos marca izdal svoj tretji album Brez napak in obeležil 18 let delovanja. Skladbe, kot so Kar te dela živega, Nepopisan list, Flow, A še verjamemo in druge s svežega albuma, redno polnijo radijski eter pri nas, Ajse pa so ponovno vrnile na zemljevid slovenskega rocka.

I.C.E. danes predstavljajo novo skladbo z albuma Brez napak. Plesna rock skladba Vikend govori o navdušenju, ki ga navadno občutimo pred iztekom delovnega tedna, ko se naše telo in možgani običajno začnejo pripravljati na izklop, ko lahko pozabimo na vsakdanje skrbi in obveznosti ter se prepustimo zabavi in glasbi. Ja, I.C.E. tokrat “pojejo” slavo vikendu! In prihajajoči decembrski vikendi bodo verjetno še bolj divji, predpraznične noči pa bodo trajale še dlje. Prepustite se jim!

I.C.E. so skladbo Vikend  opremili tudi z videospotom. Sestavili so ga iz posnetkov njihovega koncerta ob izidu albuma, ki so ga odigrali pred polnim Orto barom.

Rudi Leskovec
foto: I.C.E.

 

 

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button