DružabnoNovice

Greg Even feat. Jacuzzy Krall – Zdej včas pogledam nazaj

Če je življenje res eno brezciljno potovanje, z enim samim ciljem skupnim nam vsem, potem je čas na tem potovanju en dolg odzven vse od rojstva, življenjskih spoznanj, amplituda nihanj gor in dol in naokol, pozabljenih napak, ter zavedanj. Na različnih točkah obstoja, se oziramo nazaj in obračunavamo s sabo. Do konca iščemo smisel. Edinstveni v svoji nepopolnosti, uglašeni v svoji tonaliteti, na poletni dan, s sorodnimi dušami potujemo skozi vesoljni tok. Danes smo živi, jutri plakat

Jacuzzy Krall in Greg Even sta se spoznala v Združenju za multiplo sklerozo Slovenije. Zaradi številnih skupnih interesov sta sklenila prijateljstvo, iz prijateljstva pa je zraslo njuno prvo glasbeno sodelovanje – Zdej včas pogledam nazaj. Znani ljubljanski placi, po katerih Jacuzzy sproščeno kruza tako v spotu kot v privatnem življenju, ljubljanske face, introspektiven kolaž Jacuzzyjevih do sedaj spisanih tekstov ter skulirano-dubovska in poskočno-dubstepovska muzika. Včasih pogleda nazaj, a suvereno fura naprej proti novim izkušnjam, ki jih obeta polnost življenja.

Videospot je posnel in režiral Tilen Čufer, ki je ustvaril že spot za Jacuzzyjev terapevtski Najteži, s katerim je z zmagoslavjem obeležil 10. obletnico diagnoze za multiplo sklerozo.

Rudi Leskovec
foto: Glasilka

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button