DružabnoNoviceNoviceZanimivosti

GA Adriatic se bo pridružil v zmajevem gnezdu

GA Adriatic je postal novi sponzor košarkarskega kluba Cedevita Olimpija.

GA Adriatic in Košarkarski klub Cedevita Olimpija ponosno oznanjata začetek večletnega sodelovanja na področju strateškega povezovanja in sponzorstva. Gre za blagovno znamko in košarkarski klub, ki sta prepoznala, da jih povezujejo skupne vrednote in ambiciozni cilji. Poleg zavezanosti k trajnostnemu ravnanju, ju povezuje velika strast do vsega, kar počnejo. Namen tovrstnega partnerstva je ustvarjanja atraktivne košarke za vse, hkrati pa tudi mladim nadobudnim košarkarjem ponuditi odlične pogoje za njihovo športno in osebnostno rast.

Slovesen podpis pogodbe se je odvil v soboto v dvorani Stožice, kjer so ljubljanski Zmaji, aktualni slovenski državni, pokalni in superpokalni prvaki, v okviru 22. kola rednega dela regionalne lige gostili podgoriško Budućnost VOLI. Pogodbo sta popisala Ken Lalo, izvršni direktor avtomobilske divizije znotraj Taavura Holdings Ltd. in Davor Užbinec predsednik Košarkarskega kluba Cedevita Olimpija.

»To sodelovanje predstavlja več kot zgolj povezavo dveh uspešnih blagovnih znamk. Gre za združevanje skupnih vrednot, strasti do športa in želje po napredku. S talentom, inovativnostjo, kakovostjo in vztrajnostjo bomo utirali nove poti in pisali nove zgodbe ljubljanskega košarkarskega ponosa,« je ob podpisu sodelovanja dejal Lalo.
Davor Užbinec predsednik Košarkarskega kluba Cedevita Olimpija je dodal: »Zadovoljni in ponosni smo, da lahko v Zmajevi družini pozdravimo družbo GA Adriatic in s tem skupino Grand Automotive. Partnerstvo simbolizira več, kot le sodelovanje. Gre za dokaz naših skupnih vrednot odličnosti, inovacij in prizadevanja za skupen razvoj. Veseli smo, da je GA Adriatic v nas prepoznal partnerja, s katerim lahko spiše novo zgodbo na področju športnega sponzorstva.«

Rudi Leskovec
foto: GA Adriatic

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button