DružabnoNovice

Fant proti vsem (Boy Kills World)

V začetku maja v kinematografe prihaja zgodba o gluhem fantu z bujno domišljijo, ki postane orodje smrti, potem ko mu umorijo družino in ga skrivnostni šaman uri, da zatre svojo otroško domišljijo v akcijskem trilerju z naslovom Fant proti vsem.

Na režiserski stolček akcijskega trilerja je sedel Moritz Mohr, scenarij sta napisala Tyler Burton Smith in Arend Remmers. V glavnih vlogah zaigrajo Bill Skarsgård, Famke Janssen, Jessica Rothe, Michelle Dockery, Brett Gelman, Isaiah Mustafa, Yayan Ruhian, Nicholas Crovetti, Cameron Crovetti, Quinn Copeland, Sharlto Copley, Andrew Koji in drugi. Akcijski triler Fant proti vsem prihaja na redni spored v kinematografe 2. maja 2024.

O zgodbi

Bill Skarsgård upodobi fanta, ki se zaobljubi maščevanju, potem ko je njegovo družino umorila Hilda Van Der Koy (Famke Janssen), ponorela matriarhinja pokvarjene postapokaliptične dinastije, zaradi katere je fant osirotel, oglušel in ostal brez glasu. Fant, ki ga žene njegov notranji glas, ki ga je izbral iz svoje najljubše videoigre iz otroštva, trenira s skrivnostnim šamanom (Yayan Ruhian), da bi postal orodje smrti in je izpuščen na predvečer vsakoletnega odstrela disidentov. Sledi kaos, ko fant izvede krvavo uničenje borilnih veščin, s čimer spodbudi jezo pokolov in puščanja krvi. Ko se skuša znajti v tem deliričnem kraljestvu, kmalu naleti na obupano odporniško skupino, ki se ves čas prepira z navideznim duhom svoje uporne mlajše sestre.

Rudi Leskovec
foto: Karantanija

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button