DružabnoNovice

Dejan Dogaja – Manekenka

Dejan Dogaja predstavlja svojo novo skladbo Manekenka, s katero slavi prvo leto samostojne glasbene kariere. Temu prilaga tudi videospot, v katerem mu družbo delajo dekleta projekta Miss Slovenije.

Minilo je že skoraj leto dni, od kar se je Poskočni Dejan Krajnc podal na samostojno glasbeno pot in prevzel ime Dejan Dogaja. Od takrat nam je postregel z že več skladbami, med katerimi sta vsekakor izstopali Nenormalno lepo, ki danes šteje že skoraj milijon ogledov in narodno zabavna Sem ti že povedal, da te rad imam, ki jo je v zimskem času posnel skupaj s starši.

Tokrat v svet pošilja svojo najljubšo Manekenko, v katero je verjel od trenutka, ko jo je prvič slišal »Ritmi so čisto v mojem stilu, hkrati pa gre hitro v uho. Manekenka združuje tisto, kar me v življenju najbolj osrečuje – dobra glasba in lepa dekleta, (smeh)”

Tudi tokrat je skladbo ustvarila Dejanova že uveljavljena ekipa, ki je spisala tudi Nenormalno lepo. Maj Vlašič se tako podpisuje pod melodijo, Rok Lunaček pod besedilo, Krešimir Tomec pa je poskrbel za produkcijo. Vse skupaj je potekalo pod budnim očesom Matjaža Vlašiča.

»Pri projektu Miss Slovenije delujemo pod sloganom “Podpirajmo slovensko in podprimo Slovenijo,” zato smo v tej zgodbi z veseljem podprli Dejana in s tem slovensko glasbo. Pesem Manekenka poudarja ženske, govori o naši edinstvenosti in lepoti, ki naj izhaja iz notranjosti, kar pa pri projektu tudi radi poudarimo« razloži aktualna Miss Slovenije Maja Čolić.

Rudi Leskovec
foto: Menart

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button