DružabnoNovice

David – Mislm

David (Domjanič) vsekakor ni neznano ime na slovenski hip hop sceni. Gre za raperja, ki je v svoji glasbeni karieri med drugim nanizal že kup sodelovanj z glasbeniki, kot so Klemen Klemen, Trkaj, Zlatko, Cazzafura, Mistik, Flamie in Murat, spomnimo pa se ga lahko tudi kot člana skupine D Base, ki je leta 2016 s skladbo Spet živ nastopila na odru EME.

Tokrat je moči ponovno združil s producentom in pevcem Alexom Volaskom, s katerim sta v letih sodelovanja izdala že vrsto odličnih skladb, kot so Ta občutek, Vse kar rabiš in Olimpija ole ter dokazala, da sta skupaj vsekakor dobitna kombinacija.

»Hm, dost’krat na precepu, dost’krat vse stvari preveč zapletu. K’ je blo drugač čist simpl, dojel, da včasih je preveč, če preveč misl’m« v svoji novi skladbi odrepa David, ki je tudi sicer znan po bolj življenjskih besedilih.

Kot pravi sam, želi tokrat med ljudi razširiti zavedanje, kako pomembno je živeti v danem trenutku in ne dopustiti, da preteklost zavira naš osebni napredek. »Spremembe so del življenja in kot radi pravijo »edina stalnica«. Vsi gremo čez različna obdobja, ki nas testirajo in s tem ni nič narobe. Takrat se spreminjamo, takrat se gradimo.

Želim, da ljudje razumejo, da je ne glede na vse treba pogumno korakati dalje po svoji poti in delati tisto, kar sami mislimo, da je najboljše. Če delamo to, kar imamo radi, se na koncu vedno dobro izide … morda le malce dlje traja« še doda.

Rudi Leskovec
foto: Menart

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button