DružabnoNovice

Cyrano

Brezčasna zgodba o ljubezenskem trikotniku ...

Januarja prihodnje leto bomo na velikih platnih lahko spremljali brezčasno zgodbo o ljubezenskem trikotniku, v katerem so ujeti dekle in dva moška, ki se oba borita za njeno srce, v glasbeni drami Cyrano.
Priznani režiser Joe Wright (Prevzetnost in pristranost, Pokora, Najtemnejša ura) bo v novi glasbeni drami gledalce obdal s simfonijo čustev z glasbo, romantiko in lepoto v Cyranoju in tako na novo predstavil brezčasno zgodbo o srce parajočem ljubezenskem trikotniku. V glavnih vlogah v glasbeni drami, ki je posneta po odrskemu muzikalu in gledališki igri Cyrano de Bergerac, zaigrajo Peter Dinklage, Haley Bennett in Kelvin Harrison Jr. Glasbena drama Cyrano prihaja na redni spored v kinematografe 13. januarja 2022.

O zgodbi

Človek pred svojim časom, Cyrano de Bergerac (igra ga Peter Dinklage), zna zaslepiti bodisi s svojimi ostrimi besedami bodisi z briljantno igro z mečem v dvoboju. A ker je prepričan, da zaradi svojega videza ni vreden ljubezni svoje predane prijateljice, žareče Roxanne (Haley Bennett), ji Cyrano svojih čustev še ni izlil – in Roxanne se je na prvi pogled zaljubila v Christiana (Kelvin Harrison, Jr.). Slednjemu Cyrano pomaga, da bi osvojil njeno srce in namesto njega piše ljubezenska pisma …

Rudi Leskovec
foto: Karantanija

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button