(Pop)kulturaDružabno

Chopardove kreacije na rdeči preprogi MET Gala 2022

Maye Musk, Gigi Hadid, Jasmin Tookes in Jenna Ortega so ponosno na rdeči preprogi predstavile žlahten nakit draguljarja Chopard.

Dogodek MET Gala 2022 se je ponovno vrnil v običajnem bleščečem slogu. V Metropolitanskem muzeju umetnosti so se zvezdniki spustili na rdečo preprogo ob otvoritvi nove muzejske razstave »In America: Anthology of Fashion«, ki bo služila kot raziskovanje ameriške mode.

Vsekakor ni manjkalo svetovnih imen, za katera so znana modna imena pripravila veličastne poslastice. Od oblačil do nakita. In za slednjega je še kako pompozno poskrbel švicarski draguljar Chopard.

Manekenka Maye Musk je iz kolekcije Red Carpet izbrala ogrlico iz 18-karatnega rumenega zlata in titana, ki vsebuje 42,97-karatni črni opal, 22,47 karatov kultiviranih biserov, 20,75 karatov rubinov, rjave diamante in roza safir ter prav takšne diamante. Njeni uhani so bili iz kolekcije Copacabana, narejeni iz 18-karatnega rožnatega zlata s 109,18 karatov rubinov in 0,70 karatov diamantov, medtem ko je bila zapestnica iz kolekcije Haute Joaillerie, narejena iz 18-karatnega belega zlata s certifikatom Fairmined in titana, z dodatkom 99,86 karatov morganitov. Za nameček je izbrala še prstan iz zbirke For You s smaragdi in diamanti.

Model Jasmine Tookes je zablestela v ogrlici iz kolekcije Haute Joaillerie s 25,80-karatnim smaragdom v obliki hruške in 34,03-karatnimi diamanti v 18-karatnem belem zlatu.

Manekenka Gigi Hadid je blestela v ogrlici iz kolekcije Haute Joaillerie, ki vsebuje 326,34 karatov črnih biserov, 33,86 karatov rubelitnega turmalina in 9,93 karatov diamantov, ki so v 18-karatnem rožnatem zlatu in prstanom iz kolekcije Prese18 Rocious. zlato z rubini in diamanti.

Igralka Jenna Ortega je zablestela v paru uhanov iz 18-karatnega rožnatega zlata in titana s certifikatom Fairmined, ki vsebuje 27,62 karatov rubelitov in 7,84 karatov oranžno rdečih safirjev. K slednjim je združila tri prstane in sicer enega iz kolekcije Haute Joaillerie v 18-karatnem belem zlatu Fairmined z roza diamanti. Dodan je bil še prstan iz kolekcije Precious Lace iz 18-karatnega belega zlata z diamanti in diamantni prstan iz kolekcije Happy Butterfly iz 18-karatnega belega zlata.

Rocco
foto: Chopard

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button