DružabnoNovice

Chicas – Rabim gin

Simpatična dekleta skupine Chicas izdajajo novo skladbo Rabim gin, s katero pozdravljajo dve novi članici.

Chicas je skupina petih simpatičnih glasbenic, ki jih združuje skupna vizija – širiti pozitivno energijo, dobro voljo in odlično glasbo. Čeprav so z delovanje pričele ravno v začetku leta 2020, ko je glasbeno industrijo ustavila korona, jih to vseeno ni zaustavilo pri njihovem ustvarjanju. Novo skladbo Rabim gin tokrat poklanjajo vsem ženskam, ki spoznajo lastno vrednost.

»Gin je najbolj ‘’ženska’’ pijača. Medtem ko fantje posežejo po pivu, si dekleta rade privoščimo bolj elegantno pijačo. Pesem je tokrat namenjena predvsem ženskam! Želimo, da ugotovimo oziroma sprejmemo, da obstajajo ljudje, ki preprosto niso vredni našega časa. In ravno gin je po našem mnenju prava pijača, s katero nazdravimo tej ideji. Zdi se nam, da se bo veliko punc našlo v verzih naše nove skladbice!«

Z njo začenjajo novo žurersko glasbeno pot, na kateri sta se bivšim Navihankam Jasmini, Maši in Tini, pridružili še dve novi članici – Lucija Župevc na kitari ter violinistka in pevka Hermina Matjašič, ki je pred leti uspešno nastopila tudi v showu Slovenija ima talent!. »Sedaj smo prava energijska bomba in komaj čakamo, da se spet vidimo na veselicah!« še dodajo. Kot je že navada, so dekleta tudi tokrat sodelovala pri ustvarjanju skladbe. Med tem ko je Jasmina Šmarčan poskrbela za besedilo, je Maša Uranjek Frece skupaj z Martinom Lesjakom to tudi uglasbila.

Rudi Leskovec
foto: Menart

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button