DružabnoNovice

Bourjois Paris in 160 let ustvarjanja elegance ter pariške lepote

Letošnje leto je zaznamovano s posebnim jubilejem, saj blagovna znamka Bourjois Paris praznuje 160 let ustvarjanja lepote in elegance. Od svojih skromnih začetkov do danes je Bourjois Paris ostal sinonim za inovacijo, kakovost in neprekosljivo eleganco na področju dekorativne kozmetike.

Leta 1863 je Bourjois Paris začel svojo pot v svet lepote s svojo prvo ikonično dišavo, ki ji je sledila široka paleta ličil, ki so odsevale pariški šarm. Sposojajoč si navdih iz svetovno znane pariške mode, je blagovna znamka hitro pridobila sloves po svojih inovativnih izdelkih, ki so izpopolnjevali naravno lepoto vsake ženske.

Pri blagovni znamki Bourjois so ob koncu leta sklenili, da bodo obletnico ovekovečili na malce drugačen način. Na prav posebnem kreativnem dogodku, ki ga je zasnovala Tina Fabjan, menedžerka za PR in družbena omrežja pri Orbicu, so se zbrali znani in manj znani obrazi, ki so pod okriljem vplivnice Mateje Hojnik – Ljubki dom na delavnici ustvarjanja okraskov prav vsi eno krogljico z izdelki Bourjois izdelali za dobrodelni namen. Krogljice z izdelki Bourjois bodo namreč dobila dekleta, ki si morda ličil ne morejo privoščiti.

»Izjemno vesela sem da so me povabili k sodelovanju pri Bourjoisovem dogodku in da smo lahko ustvarili te čudovite kroglice. Zame je bila to malenkost drugačna izkušnja, saj na dogodku nisem bila le kot povabljenka, temveč kot ustvarjalka. Zato me veseli, da sem del tako lepega doživetja,« je povedala Mateja Hojnik.

»Zahvaljujemo se za kroglice presenečenja, s katerimi bomo v prazničnih dneh obdarili mlada dekleta iz ekonomsko manj vzpodbudnih okolij. Hvaležni smo za zanimivo pobudo in se zahvaljujemo kozmetiki Bourjois, da je izbrala ravno našo organizacijo za tako simpatično sodelovanje.

Vsako mlado dekle z različno kozmetiko rado poudari svoj nasmeh in žareče oči. Prihajajoče dni bodo lahko svojo mladost še dodatno osvežile,« je povedala Anja Vogrič, vodja kreativnih projektov pri Zvezi prijateljev mladine Slovenije.

Rudi Leskovec
foto: caranduser.com

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button