DružabnoNovice

Boštjan Konečnik – Lagala si

Boštjan Konečnik, ki ga vsi še kako dobro poznamo po uspešnicah, kot so Frajtonarca je prava stvar, Treba ga je srat in Gostilna je moj dom, je na slovenski glasbeni sceni prisoten že skoraj 30 let. Dvakratni svetovni prvak v igranju diatonične harmonike je vsekakor pustil svoj pečat na slovenski glasbeni sceni, prav tako pa bil en prvih, ki je mladino s harmoniko zabaval tudi v diskotekah.

Med tem ko je s koncem preteklega leta izdal tematsko aktualno polko Korona, pojdi stran, se s tokratno dotika ljubezenskih težav – varanja. Pri novi skladbi Lagala si je Boštjan besedilo in glasbo napisal kar sam, pri samem aranžmaju pa je svoj pečat pustil tudi Aleš Zibelnik.

Videospot je tokrat delo prav prav tako priznanega slovenskega glasbenika Janija Pavca, frontamana popularne turbo folk skupine Atomik Harmonik. V njem nas v rdečem Beetlu popeljeta po čudovitem Pagu in Postojni, družbo pa mu delajo tudi štiri simpatične plesalke Plesnega mesta.
A kot smo izvedeli, ni šlo vse po planu.

»Pri snemanju spota se je izprazni akumulator in preden so nama lahko pripeljali novega, je minilo kar nekaj ur. Ves ta čas sva bila z Janijem tako rekoč ‘ujeta’ na skalah, sredi ničesar, na čistem soncu,« je neljubi dogodek vseeno z nasmeškom komentiral Boštjan.

Rudi Leskovec
foto: Menart

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button