DružabnoNovice

Boštjan Dermol – Za vedno

Skladba Za vedno je ena najbolj radoživih s prihajajočega albuma Q. Poletno obarvana žalostinka, zavita v upanje in nostalgijo preteklih morskih utrinkov nas popelje v poletne trenutke, objete v nostalgijo prijetnih spominov.

Boštjan Dermol je letos stopil na samostojno glasbeno pot, nekdanji frontman poprockovske zasedbe Nude, ob začetku poletja med poslušalce pošilja drugo pesem s svojega glasbenega prvenca Q. Album bo luč sveta ugledal jeseni, do takrat pa vas bo razvajal z globokimi besedili in izvirnimi videospoti.

Skoraj natanko dva meseca po izidu prve skladbe Sonce, ki je z izpovedno noto navdušila slovensko javnost, Boštjan Dermol predstavlja nov poletni hit Za vedno.

 

»V sebi nosi nostalgijo odhajajočega poletja, lepih spominov in upanja, da se še kdaj ponovi.«

Na koncu dni
je ostala le sol,
za vedno …
In misel nate in prazen stol,
za vedno …

Besedilo je Boštjanovo, glasbo je napisal Tomaž Trop – Maco, zvočno obliko in podobo pa je skladbi dal Jani Hace, ki je skupaj z avtorjema glasbeni producent.

»Skladba opeva večna prijateljstva, ki v nas puščajo sledi in jih v mislih ter spominih nosimo še dolgo, tudi, ko jih več ni. Za vedno je zgodba o hrepenenju, upanju ponovitve, brezskrbnosti poletnih dni in skupaj prehojenih poti. Sladko kisla izkušnja spominov in veselja, da smo skupne trenutke in čas delili z osebami, ki so nam blizu in s katerimi nam je bilo nepopisno lepo.«

Rudi Leskovec
foto: Boštjan Dermol

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button