DružabnoNovice

Bepop – Dlan v dlan

Obudite spomine na nepozabne trenutke ter trdne vezi, ki ste jih stkali s prijatelji in najbližjimi – Bepop.

Alenka, Ana in Tinkara imajo v rokavu že nov adut. Po dobrih treh letih, odkar so se vrnile na slovensko glasbeno sceno, predstavljajo novo pesem Dlan v dlan, ki so jo ustvarile s prekaljenima glasbenima mačkoma Marjetko Vovk in Raayjem. Vseeno ne gre za njihovo prvo sodelovanje, saj so se z Raayjem kot skupina povezali že davnega leta 2004, ko so izdali božični album in album Bepop. Tokrat so morala dekleta k projektu pristopiti nekoliko drugače in tako skladbo prvič v njihovi karieri, na pobudo Raaya, snemati ločeno.

»Ko smo skupaj, je naša energija res posebna in to želimo ujeti tudi v mikrofon, da jo začutijo tudi poslušalci. A ker Raay dobro ve, da ko enkrat začnemo s smehom in šalami, lahko hitro postane žurka, je prosil, da tokrat snema vsaka posebej,« v smehu razlagajo Bepopovke in priznavajo, da je morda tokrat imel prav. »Vsekakor je bilo snemanje posledično veliko krajše. Raay zna iz nas potegniti tisto pravo energijo, kar se sliši tudi v pesmi. Lažje je, ko osebi na drugi strani zaupaš in veš, da bo na koncu poskrbel, da bo vse zvenelo odlično.«

Dlan v dlan bi lahko opisali kot pesem prijateljstva. Preko nje tudi Alenka, Ana in Tinkara predstavljajo njihovo medsebojno povezanost, ki se je tekom let le ojačala. »Skupaj smo šle skozi vse tiste divje, a čudovite čase Bepopa, skupaj odraščale, se podpirale, spodbujale, se skupaj jokale in smejale … postale smo družina. Čeprav živimo vsaka na svojem koncu Slovenije, nas to nikoli ni oviralo pri druženju. Vsi potrebujemo okoli sebe takšne ljudi in upamo, da bo ta skladba postala tudi skladba vseh prijateljev« še zaključijo.

Rudi Leskovec
foto: Menart

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button