DružabnoNovice

Anja Strajnar – Požvižgam se na vse

Nova ležerna, poletna skladba Požvižgam se na vse.

Anja Strajnar, prvi glas Akordike in pevka v številnih muzikalih (Mamma mia, Alpska saga, Druščina, Madagascar), predstavlja svoj novi single Požvižgam se na vse. Skladba je nastala z mislijo na ležernost, sproščeno vzdušje in drugačen utrip življenja, s katerim zavibriramo v poletnih mesecih.

Poletje – čas, ko dneve preživljamo z malo manj kontrole, najraje kje ob morju ali večernem ognju, v dobri družbi in brez skrbi. Čas, ko nam je za ves svet pravzaprav vseeno in se lahko na čisto vse, vsaj za nekaj dni, povsem požvižgamo. S svojo novo skladbo nas Anja Strajnar pelje točno takšnim dnem naproti.

Skladba je nastala v sodelovanju Anje Strajnar (glasba, besedilo) s Juanom Zuleto (soavtor glasbe, kitara) in Davidom A. Mosquero (mix, master in video), Kolumbijcema, živečima v Sloveniji. Skupaj z njima in v krogu prijateljev je Anja za svojo novo ležerno, poletno skladbo posnela tudi videospot; ob ognju, med klepetom, med spontanim petjem in plesom s prijatelji, partnerjem in svojim psom Alfijem.

Rudi Leskovec
foto: Anja Strajnar

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button