DružabnoNovice

Alo!Stari – Nisn jezn, sao me razpizdi! 

Alo!Stari imajo nov komad Nisn jezn, sao me razpizdi!. 

Z njim so se vrnili v najstniška leta, v čas odraščanja, ko pubeci in dekline resneje spoznavajo kompleksnost odnosov med ljudmi in se začnejo zavedati, da je vse veliko bolj zapleteno, kot so pričakovali in kot je bilo. V obdobje, ko posameznikov svet ni več črn in bel ampak v vseh odtenkih sivine in barv vmes. Ko je občutek nemoči še toliko bolj intenziven. Odraščat je fajn, samo ne vedno.

Tudi Nisn jezn, sao me razpizdi! je komad, ki ga ne bi mogel narediti nihče drug kot Alo!Stari. Izrazito in zanje značilno izražanje v dialektu, mariborščini (Nisn jezn, sao me razpizdi je sicer tipična mariborska fraza), skatepunk muzika in samozavedno besedilo, ki se tokrat posveča čustvenemu dozorevanju. In Alo!Stari niso (vedno) jezni, jih pa marsikaj razpizdi. In to znajo tudi povedati!

Za Nisn jezn, sao me razpizdi! so Alo!Stari naredili video. Tudi tega so, kot skoraj vse do sedaj, naredili sami. Naredi sam, je eden od ključnih dejavnikov, ki spodbujajo subkulturo, del katere so tudi Alo!Stari. Nea vem kam, Star, Vse bi dal, Kaj naj zaj nareim, Alo, stari, Prie tako leto, Preživeli smo še eno noč in danes še Nisn jezn, sao me razpizdi! so videospoti, ki so jih Alo!Stari naredili sami. Video  je bil narejen v treh urah, z uporabo umetne inteligence in okoli 60 ukazov (promptov).
Rudi Leskovec
foto: Alo!Stari

Povezani članki

2 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button